Massages

Ik kan u verschillende massages aanbieden:

- Ontspannings massage

Bij een ontspannings massage gaan de spieren zich ontspannen maar ook de geest. U bent even weg uit de sfeer van alledag. Even een moment helemaal voor u zelf.

Tijdens de massage bevind u zich in een gemakkelijke houding op de massage tafel. De temperatuur in de massage ruimte is heel aangenaam zodat u het niet koud krijgt.

De massage behandeling bestaat uit diverse rustige handgrepen waardoor de harde en gespannen spieren zich zullen gaan ontspannen. tijdens de behandeling kan de ademhaling rustiger en dieper worden.

- Hydro massage

Voor een sessie hydromassage neemt u plaats op de massage tafel. Doormiddel van een warme waterzak krijgt u een unieke efficiente lichaams massage van top tot teen.

De warmte van het water dringt door tot in de dieptste weefsellagen en stimuleerd de doorbloeding zonder de bloedsomloop te betasten. De zachte kracht van het water activeerd de stofwisseling, ontspant de spieren lost verhardingen op.

"Deze behandeling is ideaal voor zwangere vrouwen of voor mensen met ernstige rug klachten'

- Stoel massage

Stoel massage is een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen. De energie banen gaan beter stromen, het spier en zenuwweefsel word gestimuleerd en het lichaam komt tot rust en in balans. De resultaten van een behandeling zijn vaak opmerkelijk te noemen.

Stoel massage wordt gegeven op de nek, schouders, rug, armen, en heupen. Het resultaat is dat u zich ontspannen verfrist en energiek voelt.

De Ayurvedische massage, de egyptische hoofd massage en kruiden stempel massages zijn combinatie massages. Deze kunnen in combinatie met andere massages gedaan worden. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen

Voor een heerlijke massage dient u van te voren een afspraak te maken !

Ik wens u veel ontspannende momenten .....